Recent content by Atticus159

  1. A

    DMX Dimmer Trauma

    Okay. The dimmer in question B lights up but has no response to the board. Dimmer A is working fine. These dimmers have channel breakers built into them so they can be reset, no conventional fuses. I have NOT blown one that I"m aware of.
  2. A

    DMX Dimmer Trauma

    I wonder. I had used another dimmer pack originally and it did this and so I switched it out with the pack I"m currently using with the same results.
  3. A

    DMX Dimmer Trauma

    Thanks man. I'll look at it. when I ordered these dimmers from leviton the supplied the 3 pin cables for it. I never considered they'd be wrong for the system.
  4. A

    DMX Dimmer Trauma

    Okay. I switched the addresses and now the first pack now 5-8 is still working fine. The second pack now 1-4 has full LED but is not responsive. Perhaps it is the cable. I've never had a problem with this on my setup at school, but this is pretty strange. When I connect each pack individually...
  5. A

    DMX Dimmer Trauma

    Thanks Dave, I'm new at this.
  6. A

    DMX Dimmer Trauma

    Four 300 watt pars. Everything is currently on one circuit. I will move the second dimmer and see if that has an effect. Thanks for your help.
  7. A

    DMX Dimmer Trauma

    The LED on the second pack stays half lit on all four channels, but it's unresponsive.
  8. A

    DMX Dimmer Trauma

    Okay. At first glance it worked great and then the second dimmer just stopped responding. Could the dimmer pack be bad?
  9. A

    DMX Dimmer Trauma

    I'm using a imagenation mc1224cm that I've had for a long time. It's been very reliable and works on my school system very well. I am doing this small piece as a remote with two packs and it's killing me. I'll try your suggestion. Thanks.
  10. A

    DMX Dimmer Trauma

    Hey guys I"m using a Leviton D4DMX dimmer and control board for a small theatrical production. I am daisy chaining the dimmer packs, two of them together, but the second pack, with a separate address of 5-8, does not respond to my board. Am I leaving some vital step out here? I am using 3...