Recent content by cvdub

  1. C

    MSC with GrandMA 2 and Qlab 3

    Hello everyone, I am trying to get MSC to work with the GrandMA 2 and QLab 3 and I have a few questions. I'm using a MOTU Fastlane with MIDI cables to the console, so I won't have to deal with any of the port issues I've been reading about via ethernet. First off, is it possible to send MSC...
  2. C

    How do I hatch instruments in Vectorworks?

    I'd also like to know how to fill instruments with a solid color such as gray. Thanks!
  3. C

    Vectorworks Legend/Container Problem

    I think I can get the containers to line up with a little trial and error on placement within the layout. Unfortunately, the containers are showing up 30'-40' (1/4" = 1'-0") from where they should so it will take a lot of work to get right. I originally rotated the file before working (I...
  4. C

    Vectorworks Legend/Container Problem

    I'm using Vectorworks 2010 and I'm having a problem with the label legend. As I assign a label legend (and I get it correctly laid out and oriented,) and select my channel to be in the circle container, the channel shows up in the proper place, but the circle container will appear at a random...
  5. C

    Vectorworks 2011 Symbols Problem/Bug

    Thank you very much!
  6. C

    Vectorworks 2011 Symbols Problem/Bug

    Thanks for the quick reply! I'm on Windows 7 64-bit with Quicktime 7.6.9
  7. C

    Vectorworks 2011 Symbols Problem/Bug

    I have the student version of Vectorworks 2011 and as I insert lighting instruments (particularly ETC Source Four units,) The instrument will show up, and then disappear with only 3 lines remaining something like this in place of where the instrument should be: ___ ___ ___ I've tried...