The above Ad will no longer appear after you Sign Up for Free!

Crown CE2000s

Discussion in 'Sound, Music, and Intercom' started by soundman1024, Dec 2, 2007.

  1. soundman1024

    soundman1024 Active Member

    Messages:
    351
    Likes Received:
    2
    Location:
    Denver
    I've acquired 4 non-functioning Crown CE2000 amps today. They turn on fine, then as soon as they get signal to them they fault out. They were going to meet fate in a dumpster soon, so instead of that they were given to me. If I can fix them I can have them, so I would like to do that. Anyone have any advice on what could be wrong with them?
     
  2. avkid

    avkid Not a New User Fight Leukemia

    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    225
    Occupation:
    Stageline Operator/Staging Supervisor
    Location:
    Howell, NJ
    Wait a second, this rings a bell.
    I seem to recall this being a fairly common issue with some Crown amps.
    (I can't remember which ones now)

    Call Crown, and see if there are any service bulletins out on them.

    If not, call me and I'll look into additional sources, or take them off your hands.
     
    Last edited: Dec 5, 2007
  3. sound_nerd

    sound_nerd Active Member

    Messages:
    357
    Likes Received:
    3
    Location:
    Toronto Ontario
    We've got one doing the exact same thing. I'd love to know what's wrong with it.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice